Universalclimate.com

Farorna med den östra dvärguv

De Östlig skrikdvärguv är en liten rovfågel, endast ständiga 7 till 10 inches lång när den är full växt, och den lever i många avsnitt i östra USA, Mellanvästern, Kanada och Mexiko. Även om det är en liten, mycket anpassningsbar fågel, den fortfarande står inför några faror på grund av förstörelse av livsmiljöer och mänskliga ingrepp. I vissa fall kan livsmiljö intrång också leda till fara för andra människor.

Habitat intrång

Habitat ingrepp och stadsutbredning kan ha en negativ effekt på den östra dvärguv samt personer inom dess livsmiljö. Östra screech owls häckar allmänt i ihåliga träd, som ofta tas bort från urban parker och bostadsområden. Men som ett alternativ, kan östra screech owls också häckar i rutorna som husägare eller ta över rutorna som redan bebos av andra fåglar. En av farorna för både människor och ugglor inträffar under vintern när östra screech owls vanligtvis jaga nära vägar där de kan drabbas av mötande fordon.

Konkurrens

En annan fara till vila östra screech owls är konkurrens med andra fåglar. Om någon stör den Östlig skrikdvärguv, vidtas sin vila ställning av andra fåglar, som kråkor, som kan mob screech owl och stjäla sitt byte.

Egenskaper

De Östlig skrikdvärguv är en liten fågel med två färg faser, som förekommer i både grå och röda fjäderdräkt. Sången om de manliga Östlig skrikdvärguv låter som den gnäggande av en häst. Men kvinnans samtal liknar bark eller tjuta och hörs främst när hon försvarar boet. Östlig skrikdvärguv diet består främst av insekter som små fåglar, däggdjur, amfibier och reptiler. Fåglarna vanligtvis har ett vingspann på 56 centimeter och väger runt 200 gram.

Hot och naturliga predatorer

De Östlig skrikdvärguv finns minkar, vesslor, tvättbjörnar, skunkar, ormar, kråkor, Blåskrikor, hökar och andra Uggla arter, inklusive great horned owl, snowy ugglor, Hornugglan och utesluten ugglor. För att undvika livsmiljöen av great horned owl, kommer östra screech owls vanligtvis undvika tätbefolkade skogsområden och hög höjd skogar. Andra faror till de östra screech owlsna är parasiter och sjukdomar som aviär pox och malaria. Eftersom den Östlig skrikdvärguv sitter nära övre trofiska nivåerna av livsmedelskedjan, är de också sårbara för bioackumulering av miljögifter och bekämpningsmedel.