Universalclimate.com

Hur man gör en ny Pokemon fil på "SoulSilver?

I "Pokemon: SoulSilver," spelare skala städerna Johto samla Pokemon och slåss rivaliserande utbildare. Efter att ha avslutat ett spel, kan spelare vill spela igenom handlingen i "Utvecklade" igen. Men kan spelare bara spara en fil i taget på "SoulSilver." Skapa en ny Spara fil kräver en strykning av den gamla filen. Spelare kan fortfarande välja "Nytt spel" titel skärmen, men kan inte spara några framsteg.

Instruktioner

• Infoga "Utvecklade" i Nintendo DS och slå på systemet. Vänta tills titelskärmen för spelet visas. Hålla den Pokewalker enheten, ingår när du köper "SoulSilver," i närheten. Välj "Ansluter till Pokewalker" från huvudmenyn. En ny skärm visas.

• Håll ner "X" och "Ner" på "D" pad. Välj "L." En "Varning"-menyn visas. Välj "Ja" för att återställa din Pokewalker. En skärm med en bekräftelse strykningen av data som sparats på Pokewalker visas.

• Gå tillbaka till huvudmenyn i "SoulSilver." Tryck "Upp" på "D" pad, tryck på knappen "Välj" och tryck "B" på samma gång. En snabb visas, frågar om du vill ta bort spara filen. Välj "Ja" för att ta bort alla sparade spel data permanent.

• Öppna huvudmenyn i "Utvecklade" igen och välj "New Game" att starta ett nytt spel rekord. Tryck på "Start" menyn i "Utvecklade" under spelet. Välj "Spara" spel där filen ska sparas.

Tips & varningar

  • Om spelare ta bort sparade spel posten på "Utvecklade" först istället för att återställa Pokewalker först, måste spelare vidta alternativa åtgärder att radera Pokewalker spara data. Efter spelaren väljer "Anslut till Pokewalker", välj "Spara och sedan gå en promenad." Hålla "Ner" på "D" pad och "X" samtidigt. Välj knappen "L". Välj "Ja" när du anger "Varning" skärmen för att ta bort Pokewalker data.
  • Stänga av Nintendo DS eller inte bort "Utvecklade" spelet från systemet medan spara eller ta bort information om spelet.
  • Välj "Fortsätt" från huvudmenyn för att fortsätta från ett sparat spel. Spelare kan spara ett spel när som helst spara för när i strid eller under ett evenemang.
  • Spelare kommer att förlora allt som har med den borttagna spara spelet fil, inklusive objekt, Pokewalker data och Pokemon.