Universalclimate.com

Hur man kan låta människor bygga på din plats på Roblox

Expandera din Roblox plats genom att låta andra spelare gör ändringar i den. Roblox är ett online multiplayer-spel där du skapar poster och med hela världar av block. Av säkerhetsskäl inte är det möjligt att direkt redigera en annan spelares plats. Det är dock möjligt att låta en vän kopia din plats så att han kan göra förändringar lokalt och publicera den som en av sina platser. När han publicerar det, kopiera det och publicera den för att ersätta din nuvarande plats.

Instruktioner

• Öppna webbplatsen Roblox från inom programmet Roblox Studio.

• Klicka på fliken platser och klicka på "Konfigurera" länken för din plats. Detta öppnar webbsidan "Konfigurera plats". Rulla ned till avsnittet "Kopieringsskydd" och avmarkera rutan "Kopia lås My Place". Klicka på knappen "Uppdatera". Detta låser upp din plats så att andra kan kopiera den.

• SMS: a din vän och berätta för honom att öppna Roblox Studio och navigera till din Roblox plats på hemsidan. Berätta för honom att klicka på knappen "Redigera" under bilden på din ort. Detta lagras en kopia av din plats på sin dator och öppnar den i hans Roblox Studio. När han gjort redigering berätta för honom att spara den och välja "Publicera" att läsa det som en av sina platser. Hans plats måste också "Kopia låsa min plats" ställa in okontrollerat.

• Navigera till din väns plats på Roblox webbplats och klicka på knappen "Redigera". Spara plats, välj "Publicera" och ersätta din gamla plats med den nya versionen. Din plats nu innehåller ändringar av din vän.