Universalclimate.com

Hur man meddelar vänner på Facebook

Facebook har blivit en av de mest populära formerna av sociala nätverk. Webbplatsen har tagit fart i popularitet under det senaste året och värd miljontals användare. Det är lätt som en Facebook-användare att samla 200 eller 300 vänner. Att vara ansluten till så många vänner ca vara attraktiva, tills du har en som ständigt uppdatera sin profil med upprörande statusuppdateringar eller skickar du för många meddelanden. Ta bort vänner och vänförfrågningar är lika enkelt som att lägga till dem.

Instruktioner

• Logga in på Facebook.

• Klicka på fliken "Vänner" i övre vänstra hörnet av sidan.

• Göra säker "alla anslutningar" fliken till vänster på sidan markeras när sidan "Vänner" visas.

• Använd sökfältet "Sök vänner" på den övre vänstra sidan av sidan för att ange den vän som du skulle vilja meddelar. När Vännens namn visas, klicka på X: et bredvid namnet. En "Ta bort anslutning" skärm kommer att dyka upp och ber dig bekräfta din förfrågan. Klicka på "Ta bort" för att ta bort vän eller vänförfrågan eller "Avbryt" om du vill avbryta ta bort anslutningsbegäran.

Tips & varningar

  • Ingen kommer att meddelas om du tar bort dem. De kommer bara att inse att de har tagits bort från din lista över vänner tills de försöker visa din sida. Du kan ändra dina sekretessinställningar till gräns som vänner kan se vissa objekt på din sida, om du bara vill begränsa din online exponering för dina närmaste vänner.
  • Kom ihåg att oavsett du rum på er Facebook-sida kan ses av alla dina vänner, så tänk två gånger innan du bokför privat information.