Universalclimate.com

Hur man tömmer en PSP-minne

Sony PlayStation Portable erbjuder stor flexibilitet som en multimedia enhet genom att lagra videor, musik, spel och annat på minneskorten Memory Stick Pro Duo. Detta innebär att med tiden ditt minne kan få full, och du kommer att behöva tömma den för att lägga till fler filer. Du kan också ta bort alla dina PSP data för att använda minne för andra ändamål. Det finns olika sätt du kan redo minne för användning igen. Du kan skriva över alla data genom att formatera minnet, eller du kan ta bort alla filer och mappar på din dator. Att ta bort enskilda filer görs enkelt på PSP.

Instruktioner

Formatera ditt minne

• Gå till menyn "Inställningar" på din PSP hem skärm, och bläddra ner till alternativet "Systeminställningar".

• Välj alternativet "Format Memory Stick" i menyn.

• Bekräfta att du vill formatera i minnet. Detta kommer att ta bort alla data från minnet, men installera om tomma PSP mappar. Om du vill att helt tömma minnet för användning utanför en PSP, är det bäst att göra det på din dator.

Tömma minnet Via din dator

• Anslut din PSP till datorn med en USB-kabel.

• Välj "USB-anslutning" i menyn "Inställningar" på hemskärmen PSP.

• Öppna mappen minne på din dator en gång datorn känner igen och laddar det.

• Markera alla mappar eller filer som du vill ta bort från minnet och ta bort dem.

• Tryck på knappen "O" på din PSP avbryta USB-anslutningen och säkert ta bort din PSP från datorn.

Ta bort filer individuellt

• Navigera till den fil som du vill ta bort i din PSP Startsida.

• Tryck på knappen "Triangel" att Visa Arkiv-menyn.

• Välj "Delete" och bekräfta att du vill ta bort filen. Denna metod har fördelen med att tillåta dig att bara ta bort de filer som du vill, och inte alla på samma gång. Det är klart på PSP vad varje fil är, vilket inte är fallet när du visar innehållet i minnet på din PC.

Tips & varningar

  • Om du formaterar ditt minne med din PSP, förlorar du alla dina filer, inklusive sparfiler. Det är bäst att säkerhetskopiera dem till datorn om du vill hålla dem att sätta tillbaka på minnet när du har formaterat den.