Universalclimate.com

Om Horned Owl

Great horned owl är en stor rovfågel som är hemma i norr och södra Amerika. Great horned ugglor är den vanligaste ugglor i sitt sortiment och en av de största ugglor. Great horned owl är också medlem i släktet bubo, som inkluderar den största av alla Uggla arter, berguv.

Beskrivning

Great horned ugglor är 18 till 25 inches tall, har vingspannet av 3 till 5 fot och väger 2 till 5 1/2 £. Dessa imponerande fåglar, som har ljusbrun till grå-brun få färg, sitt namn från de tuftade fjädrarna på toppen av huvudet som ser lite ut som horn. Great horned owl's ögon är formad som en katt; Därför, de ibland kallas katt ugglor.

Livsmiljö och utbud

Great horned owl finns från norra Kanada, under hela den Förenade stirrar och Centralamerika, ner till spetsen av södra Amerika. Fågeln är dock inte närvarande i områden i norra och centrala Sydamerika. Great horned ugglor är anpassningsbar; de kan leva i städerna och på landsbygden, men föredrar skogbevuxna livsmiljöer. Horned ugglor tenderar att göra sina hem i urholkade träd, stubbar och grottor.

Diet

De flesta av vad great horned ugglor äter sväljas hela. Ben och päls är senare regurgitated i en kondenserad pellet. Majoriteten av en horned owl's diet består av små däggdjur som woodchucks, kaniner, råttor och ekorrar. Fåglarna äter även ankor, gäss, vaktlar och kalkoner. De är nattlig jägare som använder deras kraftfulla syn att upptäcka byten på marken. Ugglorna sedan släppa för att fånga sitt byte med sina stora, klöst fötter.

Livscykel

Great horned ugglor är ensamma fåglar, men de kommer tillsammans i slutet av vintern att para. De UPPVAKTANDE män och kvinnor sjunger till varandra som en del av den parning ritualen. När fåglarna har parat sig hittar de en övergiven boet där att lägga sina ägg. En genomsnittlig kull består av två eller tre ägg. Föräldrar turas om att ruva äggen, som kläcks efter ca 27 dagar. Båda föräldrarna sedan leta efter deras kycklingar, skydda dem hårt tills de är redo att lämna boet, som vanligtvis tar 1 till 2 månader. I vilt lever horned ugglor 5 till 15 år.