Universalclimate.com

Utdöda släktingar av struts

Strutsar är den enda arten i ordningen Struthioniformes och familjen Struthio. De är, dock relaterade till andra flygoförmögna fåglar kallas ratiter, genom ordningen Rheiformes. Andra fåglar i ordningen som omfattar alla sorter av EMU, slocknade och levande sorter av moas och den utdöda elefant fågeln.

Giant Moa

Född i Nya Zeeland, giant moa hade inga naturliga fiender utom Haast's eagles, som också är utdöda. Giant moa bodde på en fibrös diet av kvistar, frukt och blad, och hade en beräknad livslängd på 50 år. Inte med längden på halsen, en kvinnlig giant moa--som var den större av könen--var omkring 7 fot lång. Giant moa hade inga vingar, mycket lite bröst muskel och extremt stark- och lång - ben. Giant moas var brun med en rödaktig nyans, men vissa av deras fjädrar hade en ljus rand ner center eller ljusare eller mörkare tips. Maori var de första människorna att bebo nya Zeeland. inom det första århundradet av inhabitating ön anses de har jagat moa till utrotning.

Elefant fågel

Elefant fågel, den största fågeln i alla tid, bebodda Madagaskar för cirka 60 miljoner år. En växtätare med inga naturliga fiender, det skyggat från människor, och drog in ytterligare isolering på ön tills det förklarades utdöd av 1700. Sina fjädrar var hår-liknande, som påminner om modern emuer. Den elefant fågeln hade rudimentär vingar, ett litet huvud och stark- och lång - ben, det såg ut ungefär som en kraftigare, större norr afrikanska strutsen. Den elefant fågeln var ca 10 fot lång och vägde ungefär 1.000 lbs.

Tasmanska Emu

Tasmanska emu som en gång var rik på ön Tasmanien, men jagades att dö ut i vilt tillstånd av 1865 och gick utdöd i fångenskap år 1873. Det föds upp i Bon på marken, upp barnaskaror av cirka sex kycklingar, nått könsmognad vid ca 20 månaders ålder och bodde ca 6 år. Tasmanska emu var sannolikt allätare, även om dess förmodligen "kött äter" begränsades till buggar och larver. Det var mindre och mörkare, men annars sannolikt såg liknar moderna australisk emu.

Arabiska struts

Den arabiska strutsen bodde i hela den arabiska halvön öken slätter till ungefär 1940-talet. Det liknade norr afrikanska strutsen, även om det sannolikt var något mindre. Dess avel praxis och livscykel var också liknande den norr afrikanska strutsen. Även om den arabiska strutsen inte historiskt jagades kött, slutligen jagades sport till peka av utrotning--när skjutvapen och bilar blev vanligare i regionen i början 20th century. Idag, har den norr afrikanska strutsen, arabiska struts närmaste levande släkting, införts i regionen.