Universalclimate.com

Vad händer om du tar bort ett spel på en PS3?

Vad händer om du tar bort ett spel på en PS3?

Om du av misstag tar bort ett spel bildar din PlayStation Network, du har ingen anledning till panik som själva spelet kan lätt återställas. Om du vill ta bort spelet filer från din PS3--såsom filer samlas in från en hård avkasta spel--se till att säkerhetskopiera dem innan du gör det. Ju mer vet du om utplånande riktlinjer när det gäller en PS3, mer framtida huvudvärk kan du undvika.

Ta bort

Om du laddar ner ett spel till din PS3 via PlayStation Network (PSN), är det din för evigt. Detta innebär att du kan ta bort den när du vill utan rädsla för aldrig att kunna behålla den. Om du vill behålla det, helt enkelt tillgång till nedladdningshistoriken. Markera de spel du har laddat ner innan och det kommer att installera ditt system. Men när spelet är installerat, innehåller det alla prestationer-- eller data--vilket innebär att du måste starta spelet över.

PlayStation Plus

Om du prenumererar på PlayStation Plus, kan du ladda ner spel gratis samt ytterligare innehåll, till exempel demonstrationer, video Speltillbehör och gratis spel prövningar. När ditt medlemskap går ut, kommer spelet data raderas automatiskt från ditt konto. Till skillnad från spel som laddats ned från PSN, kan inte du återställa dem om du återaktivera ditt medlemskap med PlayStation Plus. Du kan få ett medlemskap för $50, som ger dig tillgång till ett år. För $18 har du tillgång till PlayStation Plus för tre månader. Alla priser är baserade på tiden av denna publikation.

Syfte

Den främsta anledningen att ta bort ett spel på en PS3 är att göra plats för andra spel och innehåll. Din PS3 hårddisk har en begränsad mängd minneskapacitet som varierar utifrån den modell du köper. När alla att minnet används upp, kommer du inte att kunna spara spelet framsteg eller installera nya spel. Om möjligt, köpa ett minne eller flash-enhet och spara dina spel data på att. Detta sätt kan du frigöra utrymme på hårddisken och oroa dig inte om att behöva ta bort ett spel. Om du tar bort ett sparat spel från din PS3 hårddisk - eller ta bort din användarprofil--förloras alla spel data.

Varning

Om PlayStation Network är hackad--som det var i April 2011--kan spel data raderas i processen. Efter att ditt system är hacka, kan inte du återställa dessa data. En grupp känd som "Anonym" anklagades för hacka PS3 och orsakar PlayStation Network att stänga ner. Dock bestritt några medlemmar i gruppen detta påstående. Oavsett, efter att systemet var hackad, videospel innehåll har tagits bort för alltid.